Обединените патриоти са изчистили недоразуменията в коалицията заради Закона за

...
Обединените патриоти са изчистили недоразуменията в коалицията заради Закона за
Коментари Харесай

Патриотите изчистиха недоразуменията около закона за горивата​

" Обединените патриоти " са изчистили недоразуменията в обединението поради Закона за горивата. След съдружен съвет ръководителят на парламентарната им група Волен Сидеров сподели, че законът ще бъде изработен по този начин, че да бъдат предпазени и дребните производители. По-късно от НФСБ отхвърлиха да е реализирано единодушие.

Според водача на " Атака " Волен Сидеров, неразбирателството в обединението на Обединените патриоти се дължи на срив в връзката. Законът за горивата бил импортиран от 32-ма депутати, едвам 10 са от Патриотите. Валери Симеонов и Емил Димитров са изчистили недоразуменията.
Волен Сидеров, ръководител на ПГ на " Обединените патриоти ", водач на " Атака ": Ще създадем, тъй че да бъдат защитени по-дребните бизнесмени, да не остава възприятието, че те са отстранени или пък има предпочитание да бъдат безусловно като бизнес завършени. Не.
Патриотите повториха тезата си, че Султанка Петрова не е в спор на ползи.

Искрен Веселинов, НФСБ, Обединени патриоти: Няма нито един подписан контракт с бюджетна организация от тази компания, в която тя преди е взела участие.
Затова, съгласно Патриотите, няма напън в интерес на тази компания.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР