Обединението за Сандански се случва! Това каза кандидатът за кмет

...
Обединението за Сандански се случва! Това каза кандидатът за кмет
Коментари Харесай

Знакова подкрепа: Третият на изборите в Сандански призова да се гласува за Стоян Стоев

Обединението за Сандански се случва! Това сподели претендентът за кмет Стоян Стоев откакто по-рано денем останалият трети на изборите съобщи обществената си поддръжка в негова изгода. Марио Костурков, който събира близо 7% от гласовете на гласоподавателите, излезе с позиция, в която прикани всичките си симпатизанти да гласоподават за Стоев на балотажа.


„ За мен най-важното обръщение е, че поддръжката е кардинална и безапелационна. Оттук нататък имаме една цел – да сложим завършек на порочното ръководство и на разпродаването на общинското ни имущество “, акцентира Стоян Стоев, който и обществено благодари за декларираната позиция.


„ Имали сме разлики в акцията. Каузата Сандански обаче сплотява всички нас и е по-силна от партии и идеологии! Защото всички живеем тук и желаеме друго бъдеще за района и децата ни “, сподели още Стоян Стоев.


По-рано денем Марио Костурков съобщи, че на идния втори тур, ще поддържа „ новото – претендента Стоян Стоев, вместо историята – Атанас Стоянов “. Той добави, че досегашният кмет е въплъщение на порочния модел, по който се ръководи Сандански и на всичко против, което се е борил в хода на акцията. „ Призоваваме всички хора, които ни повярваха – хилядите, с които говорихме и обсъждахме едно друго бъдеще за общината ни, да излязат и да дадат вота си. Това е първа и наложителна стъпка, с цел да разградим схемите на сегашните ръководещи, а от на следващия ден, дружно да бдим те да не се повторят “, споделя още Марио Костурков в своята позиция.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР