Обединението на Крим и Русия е факт, с който човек

...
Обединението на Крим и Русия е факт, с който човек
Коментари Харесай

Опозицията в Германия нарече обединението на Крим с Русия факт

Обединението на Крим и Русия е " факт, с който човек би трябвало да свикне ", сподели Тино Хрупала, водач на опозиционната партия " Алтернатива за Германия ".

„ Това е реалност, с който до известна степен би трябвало да свикнем, защото Русия, несъмнено, няма да се откаже от Крим “, сподели политикът в ефира на телевизионния канал ZDF.

Политикът означи, че в Крим е извършено гласоподаване и популацията " ясно " се е изказало в интерес на обединяването на полуострова с Русия. В същото време Хрупала го назова „ анексия “.

Крим стана съветски район през март 2014 година В резултат на референдум, извършен след преврата в Украйна. На референдума 96,77% от гласоподавателите в Крим и 95,6% в Севастопол гласоподаваха за присъединение към Русия. Украйна към момента счита Крим за своя, само че краткотрайно окупирана територия, доста западни страни поддържат Киев в това отношение.

Руското управление неведнъж е заявявало, че жителите на Крим демократично, в цялостно сходство с интернационалното право и Устава на Организация на обединените нации, гласоподаваха за обединяване с Русия. По думите на съветския президент Владимир Путин, въпросът за Крим е " дефинитивно закрит ".

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР