Обединени сме за нормален европейски живот. Всеки глас, Вашият глас

...
Обединени сме за нормален европейски живот. Всеки глас, Вашият глас
Коментари Харесай

Антоанета Цонева: Обединени ПП и ДБ сме за нормален европейски живот, за една модерна България

Обединени сме за естествен европейски живот. Всеки глас, Вашият глас има власт и ние можем да изградим взаимно едно положително бъдеще за нашите деца, това посланието на коалиция “Продължаваме смяната - Демократична България ”. Гласувайте за една съвременна България в която децата ни да мечтаят да останат да живеят и да работят тук. ” Това съобщи в изявление за Българска национална телевизия лидерът на листата на ПП-ДБ в 18-и МИР Разград Антоанета Цонева.

“Това обединяване е образувано по този начин, че да се допълваме и надграждаме в другите браншове ”, каза Цонева и добави, че двете обединения са постигнали единодушие върху обществените политики и заплащания, само че да се съблюдава финансова дисциплинираност и бюджетният недостиг да не надвишава 3%. 

“Ние сме се споразумели върху всичко това, което е значимо във връзка с обществените финанси, което е значимо във връзка с обществената политика, което е значимо във връзка с повдигането на пенсиите. Всеки ден беседвам с хората за това. Защото ние се обединихме, с цел да бъде България естествена европейска страна с висок стандарт на живот, какъвто българските жители заслужават ”, сподели още тя. 

Кандидатът за депутат разяснява и новите изборни правила като показа, че за поредна година в дребните обитаеми места казусът с преносимите секции съществува. Тя напомни, че разградският район нашумя отрицателно в предходни избори при основаването на голям брой преносими секции, които, съгласно нея, са непропорцонално разпределени по отношение на гласоподавателите в една или друга община. 

“Поведохме борба в с цел да бъде решен този проблем и да могат да бъдат изискани всички преписки от кметовете на тези общини. Да се ревизира дали хората, които подават заявки дали поради техни болести, дават отговор действително на условието на Изборния кодекс, и че не могат да се придвижат до изборната секция. Срещаме огромен отпор ”, сподели тя като прикани хората да гласоподават свободно и да не се поддават на закани. 

В програмата на обединението ни е е залегнало изравняването на разликите в развиването на районите в България, сподели Антоанета Цонева и добави, че 50 милиарда лв. вложения би трябвало бъдат разпределени поравно сред Северна и Южна България. 

“За да може моят изборен регион да получи тези финансови инжекции, които са нужни, да вземем за пример, с цел да се усъвършенства транспортната инфраструктура и свързаността. За да може това от своя страна да усъвършенства бизнес средата и съдаде условия за привличане на нови вложители, които да разкриват качествени работни места на територията на област Разград. Всеки ден приказваме за това по какъв начин регионът да не се обезлюдява, хората да не напущат, тъй като в листата в която съм аз има двама земеделци - хора, които имат огромни стопанства, които създават зеленчуци, семена и знаят какъв проблем има с работната мощ ”, разяснява тя допълвайки, че всекидневно влиза в диалози с хора от региона и най-много желае да чуе какво те мислят, с цел да се усъвършенства благосъстоянието на района. 

Моля за доверието на българските жители в изборния регион в който съм аз - Разград и цяла България. Гласувайте свободно, гласувайте за една съвременна България, приключи Антоанета Цонева.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР