Объединените нации ще разследват сексуалното насилие Израел твърди, че терористите

...
Объединените нации ще разследват сексуалното насилие Израел твърди, че терористите
Коментари Харесай

Шефът на ООН наруши мълчанието относно сексуалното насилие на терористите от Хамас, съгласява се да разследва атаката от 7 октомври

Объединените народи ще проверяват половото принуждение Израел твърди, че терористите от Хамас са направили против израелски дами и девойки по време на нашествието им на 7 октомври, удовлетворявайки от дълго време желана молба от Израел.

U.N. Генералният секретар Антониу Гутериш сподели в сряда, че сходни отчети за обезчестяване и полово посягане „ би трябвало да бъдат пламенно разследвани “, нарушавайки седмичното безмълвие по въпроса.

„ Има голям брой разкази за полово принуждение по време на отвратителните дейности на терорът от Хамас на 7 октомври, който би трябвало да бъде пламенно разследван и преследван “, сподели Гутериш. Неговото изказване добави: „ Насилието, учредено на пола, би трябвало да бъде наказано. По всяко време. Навсякъде. “

Изявлението пристигна, когато Израел изиска повече от 50 дни от Организация на обединените нации и нейните правозащитни групи да проверяват хипотетичното полово принуждение.

Инсталацията „ Празни кревати “, състояща се от 241 кревати, представящи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР