О трицателната йонизация в Пампорово и региона е до 40

...
О трицателната йонизация в Пампорово и региона е до 40
Коментари Харесай

Въздухът в Родопите е лечебен, доказват изследвания

О трицателната йонизация в Пампорово и района е до 40 пъти по-висока от тази в градската ни среда. Много проучвания демонстрират, че както негативната йонизация, по този начин и въздух, богат на фитонциди, имат извънредно позитивен резултат върху имунната отбрана на човешкия организъм.

Това съобщи в изявление за Българска телеграфна агенция д.м. доктор Татяна Ангелова ,

заместник-председател на Асоциацията на лекарите по физикална медицина и рехабилитация, специалист към Българския съюз по балнеология и СПА туризъм, член на здравната комисия към Европейската СПА асоциация.

Не е инцидентен фактът, че Родопите са единствената планина в нашата страна

и една от 12-те в Европа, включена в листата на местата с лековит въздух, основан от доктор Цин Ли - доктор, имунолог от университетската болница в Токио, вицепрезидент на Международното общество за природа и горска терапия, основал международната карта на лечебните места, добавя доктор Ангелова.

Пампорово е първият курорт, който стартира интензивно да се развива и популяризира

като дестинация за спорт и здравен туризъм, уточни доктор Ангелова. Става дума за умелото съчетаване и потребление на естествените дадености в Родопа планина - въздух, богат на фитонциди и негативни йони с двигателна интензивност и рационално хранене.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Изпит. Професорът задава въпрос след въпрос, студентът мълчи. - Добре, финален въпрос: кой е разкрил Америка? Студентът повдига плещи. - Колумб! - напряко крещи преподавателят.… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниМъжът е на 47 годиниНа този стадий не се чака оповестяване на изключително положениеНа места е допустимо да превалиПутин регистрира, че инфлацията в Съединени американски щати към този момент надвишава 5%Решението е взето поради различия сред Хомчак и управлението на министерството на отбранатаСпоред Коцарев македонският език се образува доста преди образуването на страната МакедонияСделката е най-голямата в енергийния бранш на страната за последните 17 годиниТюленът духовник е считан за един от най-застрашените типове в светаХаджигенов се обръща с молба към жители, компании и учрежденияВ петък енергийният министър Андрей Живков освободи борда на директоритеОт Националната следствена работа оповестиха, че са препратили сигнала в спецпрокуратуратаДържавите имат два месеца да отговорят на КомисиятаЕпитропов направи превъзходен заключителен спринтХората стават нетърпеливи и към този момент не слушат правителствотоНа идната заран майка ѝ чува, че от моста над река Гандаки виси тяло на момиче
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР