О Приятели, днес в Народното събрание ясно пролича, че мнозинството е

...
О Приятели,
днес в Народното събрание ясно пролича, че мнозинството е
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: От БСП, вече са ненужни и жалки пред руснаците - Топ новини

О

Приятели,

през днешния ден в Народното събрание ясно пролича, че болшинството е за цивилизования свят.
Гласуването не е толкоз за остарялата и немощна военна мощност, която можем да дадем на украинския народ. Всичко, което имаме да им изпратим, няма да стигне за един военен ден, само че се разбра и то напълно ясно, че Българска социалистическа партия няма нищо общо с европейското политическо семейство ПЕС.

Тези политици, народните представители от Българска социалистическа партия, не помниха, че точно водачът им, преди време, направи и невъзможното за влизането ни в НАТО. Всичките им лъкатушения сред гръмките заявления, че са за Европейски Съюз, за НАТО, за цивилизования свят и зависимостта им от утвърждението и поощрението на съветски служители, ги води, въпреки и постепенно и безславно към изолираност и забвение.

Искали МИР, както издигнаха небрежно скалъпени листчета, не помниха, че изпращането на оръжия е ставало с утвърждението, единодушието и лицемерното държание на по първите им.

Много се надявах, най-малко от кумова срама, да се въздържат или най-малко да не вършат тази глуповата проява в Народното събрание. Лазенето пред посланиците на Русия, лизането на чепиците на служители от междинния ешелон на съветската администрация, стоенето с вдигнати лапички, като болонки, очаквайки покана на ДАЧУ и там да им подмятат красиви девойки и да ги записват и снимат широкоекранно и долби стерео е цялата им политика за която се борят.

Явно, че не схванаха съветското обръщение, когато им показаха да предлагат Радев за президент. Че те, от Българска социалистическа партия, към този момент са ненужни и жалки пред руснаците. Менторите им заложиха на различен, който първо да разбие остатъците от левицата, по-късно да ги изчегърта от политическия живот на страната и те да са ненужни никому.

Нидал Алгафари,фейсбук

Приятели,днес в Народното събрание ясно пролича, че болшинството е за цивилизования свят. Гласуването не е толкоз за…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР