(О)Необичайна случка успя да създаде главоболия на столични шофьори. Причината?

...
(О)Необичайна случка успя да създаде главоболия на столични шофьори. Причината?
Коментари Харесай

Мерцедес на аварийки матира шофьори в София ВИДЕО+СНИМКИ

(О)Необичайна преживелица съумя да сътвори главоболия на столични водачи. Причината? " Мерцедес " на аварийки, който бил оставен в кръстовището на ул. " Шейново " и ул. " Сан-Стефано ".

В колата няма водач, а останалите водачи се постанова да я заобикалят по най-разнообразни способи. Едни минават сред автомобила и кофите за боклук, а други заобикалят МПС-то отдясно. Хаосът става още по-голям, когато джип стопира край тротоара, с цел да слязат хора.

Шофьори се постанова да изчакат, не липсват и нервни клаксони. Други избират директния път - минават около кофите за боклук. Ситуацията възмущава столичанин, който споделя фрагменти от случката в мрежата. " Единствената причина за проблемите и жертвите на българското придвижване е наглостта! ", установи Дойчин Дойчинов.

Заваляват и неоправдателни мнения към русенския " Мерцедес ". " Идеален е! Според мен би трябвало да се начертаят две места там и да се включат към зоната ", прибавя не без подигравка Мартин К. " Той екстра си е спрял. На никого не пречи, нали виждаш. Плюс това си е пуснал спешните. В нормите е ", написа столичанин.

Не липсват и жители, които установяват, че колата е с спешни светлини, което значи, че шанса да е претърпяла повреда, поради която не може да бъде преместена е забележителен.

" Това е следствието на препълванено на София с коли по този начин, че да няма къде да спреш за 1 минута ", счита Михаил И.

Вижте видео от случката:



Кадри: Дойчин Дойчинов

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР