О Италианската футболна федерация потвърдиха, че са се срещнали с

...
О Италианската футболна федерация потвърдиха, че са се срещнали с
Коментари Харесай

Италианската футболна федерация потвърди за среща с Анчелоти

О Италианската футболна федерация потвърдиха, че са се срещнали с Карло Анчелоти, с цел да обсъдят възможна работа на експерта като селекционер на " скуадра адзура ". Вчера резидентът на федерацията Роберто Фабричини и вице-президентът Алесандро Костакурта са имали среща с Карлето в Рим, която е траяла повече от час и половина. Двамата са пробвали да уговорят наставника да застане отпред на националния тим.

“Днес във вестниците прочетох за среща с Анчелоти, която желая да кажа, че се случи случайно. Анчелоти имаше съществени фамилни проблеми и по тази причина беше в Рим. Костакурта има положителни другарски връзки с Карло и се срещна с него. Аз също бях част от тази среща”, стартира Фабричини Radio Crc.

“Говорихме си за бъдещето. Все още имаме треньор в лицето на Луиджи Ди Биаджо, който има деен контракт. Не мисля, че треньор би отказал работа като селекционер на Италия. Разбира се, че има други фактори, които мога да повлияят на решението. Например, желанието да работиш всеки ден. Казано просто, всеки един може да оглави отбора”, добави президентът на федерацията.

“Никой не е любимец за поста. Искаме да уважим датата 20-ти май, тъй като националният тим ще играе 8 дни по-късно. Ще се доверим на някой, който има голямото предпочитание да работи за италианския футбол и за националния тим на страната. Националният селекционер ще бъде човек, който има богат опит”, приключи Фабричини.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР