"О, Боже, славен и свещен, о, Боже, милостив и добър,

...
"О, Боже, славен и свещен, о, Боже, милостив и добър,
Коментари Харесай

US продуцент: Песента на Сузанита е крадена от мен

"О, Боже, прочут и заветен, о, Боже, милосърден и добър, освободи ни от компликациите посредством твоята благосклонност и благопожелание " - това е текстът на сакралната религиозна молитва от бахайската религия, превърната в ария от австрийски цигулар и диригент. Продуцент е Том Прайс.

Пред бТВ той декларира, че песента на Сузанита "Луцифер и Буда " в действителност е с мелодията, която той е продуцирал през 1991 година

"Това е набожен запис. Бахайската религия има над 10 000 000 почитатели. В този клип (на Сузанита) е употребен моя запис, тъй че това видео в ютюб е откраднало две неща - продукцията, която аз направих през 1991 година и песента, която проф. Казем Исак е написал. Това е нарушаване на две авторски права. Не разбирам български и не знам какво тъкмо се пее, само че хората които ми писаха показаха, че думите са доста полови. Това е доста необичайно, тъй като истинската ария е надълбоко религиозна и е за Бог. Да вземеш такава сакрална религиозна ария и да сложиш полово наличие в нея е доста изненадващо. Ако не смъкват песента, ще заведем дело на момента, само че първо единствено ще ги помолим да махнат тази ария. Ако са изкарали пари от тази ария, ще ги помолим да ги преведат за определена благотворителна идея. Тези хора в никакъв случай не са получавали разрешението ни нито да употребяват записа, нито самата ария ", сподели Прайс.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР