Нюйоркският хедж фонд Elliott Management е известен най-вече с твърдата

...
Нюйоркският хедж фонд Elliott Management е известен най-вече с твърдата
Коментари Харесай

Противоположното поставяне на залози на Elliott на главната улица в Обединеното кралство

Нюйоркският хедж фонд Elliott Management е прочут най-много с твърдата си тактичност, която го е видяла против държавни управления и огромни корпорации. Но в Обединеното кралство има друга посока: желае да продава суши, меки корици, а в този момент и перални машини.

Известният деятел вложител се пробва да купи търговеца на дребно на електроника Currys, добавяйки към към този момент обширното портфолио от добре -известни съставни елементи на основната улица в Обединеното кралство, в това число дялове в книжаря Waterstones, търговеца на аксесоари Claire's и веригата заведения за хранене Wasabi.

Elliott също поддържа кредитния вложител Bantry Bay, който е отпуснал повече от £400 милиона през последните 18 месеца на фирмите за облекло Superdry и Matalan, както и на онлайн стилната платформа Asos.

Противоположните залози се оглавяват от Пол Бест, въздържан 45-годишен мъж, който в две десетилетия на капиталова кариера съумя да подписа поредност от печеливши покупко-продажби в бранш, който взе скалповете на доста от час...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР