Нюйоркчанин от Бронкс случайно засне от прозореца си превърналия се

...
Нюйоркчанин от Бронкс случайно засне от прозореца си превърналия се
Коментари Харесай

В Ню Йорк пощуряха по лудия "Танц от тоалетната" на Жокера ВИДЕО

Нюйоркчанин от Бронкс инцидентно снима от прозореца си трансформиралия се в паметен Танц от тоалетната на Хоакин Финикс в ролята на Жокера, като за нула време видеото има три милиона гледания.

В мрежата се вижда по какъв начин Хоакин Финикс се приготвя за сцената и стартира да извършва на стълби в Бронкс известния си танц, който той преди този момент импровизира в тоалетната.

Видеото, въпреки и с неприятно качество се трансформира в цялостен шлагер, доста консуматори считат, че нюйоркчанинът, който е съумял да го снима е бил страховит късметлия.
Истерията към осъществяването му по стълбите в Бронкс доближи такива висоти, че на мястото към този момент е цялостно с локални и туристи, които се снимат да имитират придвижванията на Жокера или да импровизират свои стъпки.

Оказва се, че самият танц, както и доста други забележителни моменти от кино лентата, са цялостна импровизация на феноменалния артист, и изобщо не са били планувани от екипа на режисьора Тод Филипс. Такава, да вземем за пример, е сцената с изпразването на хладилника, в който измъчваният от бодърствуване Жокер влиза пред погледите на всички от екипа, разкрива кинаджията Лорънс Шер.

Филмът се трансформира в най-печелившият от всички филми, основани на комикси, защото е със непретенциозен бюджет без специфични и апокалиптични резултати, пердах сред супергерои и суперзлодеи и т. н.

Сега е на път да се трансформира в най-касовия нискобюджетен филм в историята на киното, откакто към този момент мина прага от милиард $ през този уикенд. Засега този връх принадлежи на Джурасик Парк (1993), който с бюджет от 63 млн. $ доближи доходи от 1,029 милиарда $.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР