Нюкасъл разгроми Астън Вила с 4:0 в мач от 14-ия

...
Нюкасъл разгроми Астън Вила с 4:0 в мач от 14-ия
Коментари Харесай

Астън Вила с първа загуба без Джерард, свраките им нанизаха 4 гола

Нюкасъл разгроми Астън Вила с 4:0 в мач от 14-ия кръг на Висшата лига. Попаденията за домакините бяха дело на Мигел Алмирон, Жоелинтон и на два пъти Калъм Уилсън. С тази победа " свраките " към този момент са 4-ти с 24 точки, до момента в който Астън Вила остават 15-ти с 12 пункта на сметката си.

През първото полувреме отсъстваха чистите положения в мача, като в 35-та минута Емилиано Мартинес от Астън Вила бе заменен наложително заради травма в главата. В петата минута на добавеното време на първата част Ашли Йънг игра с ръка в наказателното поле и съдията отсъди дузпа за Нюкасъл. Калъм Уилсън се нагърби с осъществяването и невъзмутимо закова топката в средата на вратата - 1:0. В 10-та минута на продължението Уилсън удвои, само че голът бе анулиран заради засада.

В 57-та минута Калъм Уилсън още веднъж бе в центъра на вниманието, откакто скочи за удар с глава и вкара топката в мрежата - 2:0. Секунди по-късно Жоелинтон се ориентира добре и изстреля отскочила топка, която попадна в него, с цел да направи резултата типичен - 3:0 за Нюкасъл. В 67-та минута Мигел Алмирон насочи прострелен удар от позиция отвън наказателното поле и означи страховит гол, откакто топката откри горния ляв ъгъл. Мачът приключи 4:0, а " свраките " можеха да честват.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР