НЮАРК, Ню Джърси (AP) — Първата дама на Ню Джърси

...
НЮАРК, Ню Джърси (AP) — Първата дама на Ню Джърси
Коментари Харесай

Съпругата на губернатора на Ню Джърси, кандидат за Сената на САЩ, се противопоставя на електроцентрала, която той може да убие

НЮАРК, Ню Джърси (AP) — Първата дама на Ню Джърси Тами Мърфи, която се кандидатира за Сената на Съединени американски щати, сподели във вторник, че е срещу построяването на захранвана с газ аварийна електроцентрала в малцинствен квартал, който към този момент е мощно нечист.

Но тя не сподели дали е разискала мнението си с единствения човек, който би могъл да спре плана незабавно – нейния брачен партньор, губернатор Фил Мърфи.

И разпитана от кореспонденти по-късно, тя не сподели дали възнамерява да се опита да го лобира да отхвърли предлагането.

„ Не приказвам от името на губернатора “, сподели тя. „ Говоря с други хора за това. Не съм тук, с цел да се изправя и да приказвам от името на администрацията. Това не е моята роля тук през днешния ден. С цялото ми почитание, това е краят на диалога. “

Тами Мърфи сподели, че се опълчва на построяването на аварийна енергийна система в Комисията за канализация на Passaic Valley в секцията Ironbound на Нюарк.

Кварталът е мястото, където брачният партньор й подписа зако...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР