Ню Йорк Таймс насочва вниманието към скъсаната връзка “ между

...
Ню Йорк Таймс насочва вниманието към скъсаната връзка “ между
Коментари Харесай

Мюсюлмански и арабски американски лидери отхвърлят обръщането на Байдън към Израел като „твърде малко, твърде късно“: „Неотменимо противоречие“

Ню Йорк Таймс насочва вниманието към „ скъсаната връзка “ сред президента Байдън и мюсюлманските водачи в Америка, даже когато той възприема по-твърда позиция против Израел във войната му против Хамас.

„ Седем месеца след началото на войната на Израел в Газа, мюсюлмански и арабски американски водачи споделят, че техните канали за връзка с Белия дом на президента Байдън значително са прекратени, оставяйки администрацията без политически скъп хор от поддръжка за забележителната му смяна в спора тази седмица ", стартира " Таймс " отчета си в петък.

Байдън влезе в интернационалните заглавия тази седмица, като разгласи, че ще задържи оръжията на Израел, в случай че бъде осъществена нашествието в Рафа, гъсто популации град в Газа и последната цитадела на Хамас.

Въпреки трагичния поврат против еврейската страна, Times заяви, че дейностите на Байдън в очите на мюсюлманските и арабските американски водачи се възприемат като „ прекомерно малко, прекомерно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР