Ню Йорк Рейнджърс записа седма поредна загуба след поражение с

...
Ню Йорк Рейнджърс записа седма поредна загуба след поражение с
Коментари Харесай

Седма поредна загуба за Рейнджърс, Александър Георгиев не игра

Ню Йорк Рейнджърс записа седма поредна загуба след проваляне с 2:3 след продължение от Детройт в Националната хокейна лига. " Рейнджърите " за последно завоюваха на 11 февруари и от този момент са в отрицателна серия и са се закотвили на последното място в дивизия Метрополитън.

Роденият в България вратар на Рейнджърс - Александър Георгиев, който преди три дни направи дебют в НХЛ, не игра в този мач. На вратата на Ню Йорк пази Хенрик Лундквист, който избави 31 удара.
Тревър Дейли вкара победния гол за Детройт в продължението. Преди това " крилете " поведоха с 2:0 с голове на Андреас Атанасиу и Дарън Хелм, само че Рейнджърс изравни до края на постоянното време посредством Джей Ти Милър и Йеспер Фаст.



Бившият състезател на Рейнджърс - Рик Неш, дебютира за новия си тим Бостън при загубата с 1:4 от последния в Източната конференция Бъфало. Беноа Пулио и Кайл Окпосо вкараха с поредни удари в първата третина, а другите попадения за триумфа на Бъфало бяха дело на Айвън Родригес и Марко Скандела.



Вратарят на Нешвил Пека Рине избави 27 удара и записа шести мач без позволен гол за сезона при успеха над Сейнт Луис с 4:0. Остин Уотсън, Колтън Сисънс, Кевин Фиала и Скот Хартнел бяха точни за четвъртата поредна победа на Нешвил.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР