Ню Йорк Рейнджърс има 2795 поражения в 92-годишната си история

...
Ню Йорк Рейнджърс има 2795 поражения в 92-годишната си история
Коментари Харесай

Ню Йорк Поуст: Рейнджърс никога не е губил по такъв начин

Ню Йорк Рейнджърс има 2795 провали в 92-годишната си история в Националната хокейна лига, само че в никакъв случай не е падал по подобен метод с предписание 25.4, разяснява "Ню Йорк Пост " след загубата с 2:3 с дузпи от първенеца Вашингтон в "Медисън Скуеър Гардън ".

Александър Овечкин стартира осъществяването на наказателния удар, само че преди да стреля вратарят Александър Георгиев хвърли стика си и мазета шайбата, което е неразрешено точно от предписание 25.4 и се санкционира със длъжностен гол.

"Трудно е за пояснение (какво тъкмо се случи), Овечкин направи залъгващо придвижване, че ще стреля, аз инстинктивно паднах на колене, само че видях, че той продължава и се пробвах неотложно да затворя ъгъла на вратата с левия си крайник настрана, само че някак си изпуснах стика ", изясни роденият в България вратар. Георгиев направи следващ мощен мач, като приключи с 37 спасявания и има 4 победи и единствено 1 проваляне в постоянното време в последните си седем срещи, в които е записал 92 % отразени удари.

“The guys played really well. We were pretty good on the PK. Those things helped.”

Georgie’s postgame thoughts. pic.twitter.com/htr26bbsYx
— New York Rangers (@NYRangers) March 3, 2019
"Той играе с огромна убеденост. Но тя не идва сама, а е плод на сериозна работа и здрави тренировки. Точно това прави Георгиев през целия сезон. Той се развива непрестанно и не съм сюрпризиран от равнището, което демонстрира ", съобщи наставникът на Рейнджърс Дейвид Куин. Георгиев е втори избор на Куин след легендата Хенрик Лундквист, само че в последно време получава от ден на ден шансове за изява след положителните си игри.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР