НЮ ЙОРК - Протестиращите в кампуса на Колумбийския университет окупираха

...
НЮ ЙОРК - Протестиращите в кампуса на Колумбийския университет окупираха
Коментари Харесай

Протестиращите от Колумбийския университет превзеха Хамилтън Хол - същата сграда, демонстранти завзеха по време на протестите срещу войната във Виетнам през 1968 г.

НЮ ЙОРК - Протестиращите в кампуса на Колумбийския университет окупираха Хамилтън Хол рано във вторник - същата постройка, стачкуващи превзеха по време на анти- Протести във Виетнамската война през 1968 година

Обръщайки се към навалица пред постройката, един протестиращ сподели: „ Ние настояваме Колумбия да се откаже от всички свои финанси, в това число даренията от компании и институции, които печелят от израелския апартейд, геноцид, и окупация в Палестина. … Няма да спрем, до момента в който всяко едно от нашите претенции не бъде изпълнено, до момента в който всеки един сантиметър от Палестина не бъде свободен. условия.

от наложените от учебното заведение 14:00ч. краен период.

Но когато денят се трансформира в нощ и вторник бързо наближи, множеството от студентите, които приказваха с CBS New York, споделиха, че няма да вървят на никое място.

Не беше ясно дали учебното заведение ще изиска от NYPD да разчисти лагера. Columbia е частна благосъстоятелност, тъй че полицията не може да влезе, без да бъде поискана от администрацията.

Стотици ст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР