НЮ ЙОРК - Жена, която предполагаемо хвърли мобилния си телефон

...
НЮ ЙОРК - Жена, която предполагаемо хвърли мобилния си телефон
Коментари Харесай

Жена в Ню Йорк, арестувана за предполагаемо хвърляне на горещо кафе по мъж при антимюсюлманско нападение

НЮ ЙОРК - Жена, която хипотетично хвърли мобилния си телефон и горещо кафе по мъж при нахлуване от закононарушение от ненавист на детска площадка в Ню Йорк се съобщи на полицията във вторник.

Полицията сподели, че 48-годишната Хадаса Бозакаравани е упрекната в правене на антиислямски изказвания към жертвата на площадката на Едмъндс покрай Клинтън Хил, Бруклин, преди да го нападне, сподели полицията.

Bozakkaravani е изправен пред девет разнообразни обвинявания, в това число четири обособени обвинявания за закононарушения от ненавист.

В Ню Йорк се следи скок в закононарушенията от ненавист, в това число възходящи антимюсюлмански офанзиви, като напрежението остава високо в Съединени американски щати на фона на митингите към войната Израел-Хамас.

СВЪРЗАНИ:

Общият брой произшествия на пристрастия, разследвани от NYPD Престъпления от ненавист Оперативната група предишния месец се усили със 124%, NYPD разгласи в своята статистика за престъпността в целия град за октомври.

Последната война стартира с нахлуване от бойци на Хамас на 7 октомври. Оттогава Израел отговори със седмици на офанзиви в Газа, убивайки повече от 11 000, съгласно ръководеното от Хамас Министерство на здравеопазването.

Градът е записал осем следствия на антимюсюлмански закононарушения – като нито едно не е докладвано през същия месец на предходната година. В Ню Йорк също се следи скок от 214% на антиеврейските произшествия спрямо октомври 2022 година

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР