НЮ ЙОРК (АП) — Прокурорите по наказателното дело за тайни

...
НЮ ЙОРК (АП) — Прокурорите по наказателното дело за тайни
Коментари Харесай

Тъй като процесът започва следващия месец, прокуратурата в Манхатън иска от съдията заповед за запушване на затвора по делото за тайни пари на Тръмп

НЮ ЙОРК (АП) — Прокурорите по наказателното дело за секрети пари на Доналд Тръмп в Ню Йорк желаеха от арбитър в понеделник да наложи възбрана на някогашния президент, базирайки се на „ дългата му история на обществени и подстрекателни забележки “ по отношение на хора, забъркани в правосъдните му каузи.

Окръжната прокуратура на Манхатън изиска на Тръмп да бъде неразрешено да прави или управлява други да вършат обществени изказвания по отношение на евентуални очевидци, бъдещи правосъдни заседатели и членове на обвинителния екип и техните фамилии, разнообразни от окръжния прокурор Алвин Браг.

Изборът на правосъдни заседатели по делото е плануван да стартира на 25 март. Съдията Хуан Мануел Мърчан, не се произнесе незабавно. Съобщенията с искане за коментар бяха оставени на юристите на Тръмп.

Тръмп към този момент е обект на заповед за блокиране във федералното му дело във Вашингтон, която го упреква в скрит план за анулация на резултатите от 2020 година президентски избори.

Тази заповед в началото беше наложена през октомв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР