НЮ ЙОРК (AP) — О. Г. Ануноби вкара 23 точки,

...
НЮ ЙОРК (AP) — О. Г. Ануноби вкара 23 точки,
Коментари Харесай

Ануноби вкарва 23, Никс се подобрява до 5-0 с нападателя, като преодолява Трейл Блейзърс

НЮ ЙОРК (AP) — О. Г. Ануноби вкара 23 точки, най-вече от идването си в Ню Йорк, а Никс завоюваха петата си победа в ред, откогато той се причисли към техния състав с победа със 112-84 над Портланд Трейл Блейзърс във вторник вечер.

Ануноби вкара 16 в първата четвърт, когато Никс отвориха преднина от 19 точки, която ще нарасне до 39 през третата четвърт. Нападателят означи 6 за 7 в интервала, 4 от 5 зад дъгата от 3 точки и към този момент беше единствено на точка позор от 17, които означи в дебюта си против Никс против Минесота на Нова година, предходното му най-хубаво достижение, откогато пристигна от Торонто в замяна на 30 декември.

Той може да се приближи до максимума си за сезона от 29, също в Медисън Скуеър Гардън, до момента в който играеше за Раптърс предишния месец, само че титулярите не трябваше да играят доста през втория на половина.

Джулиус Рандъл добави 20 точки, осем асистенции и седем битки за Никс, които изпревариха с половин мач Маями, Орландо, Индиана и Кливланд за четвъртото място в Източ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР