НЮ ЙОРК (AP) — Наскоро публикувани съдебни документи, описващи сексуалното

...
НЮ ЙОРК (AP) — Наскоро публикувани съдебни документи, описващи сексуалното
Коментари Харесай

Незапечатани документи показват отново как Джефри Епщайн е използвал мощните си връзки

НЮ ЙОРК (AP) — Наскоро оповестени правосъдни документи, описващи половото принуждение на Джефри Епщайн над тийнейджърки, припомнят по какъв начин финансистът е употребявал връзки с богати, могъщи и прочут с това, че набира жертвите си и прикрива закононарушенията си.

Повече от 40 документа, оповестени късно в сряда – последният от хилядите, които бяха оповестени обществено – бяха поръсени с имената на звезди и политици, които са общували с Епщайн или е работил с него в годините преди той да бъде обществено упрекнат преди близо две десетилетия, че е плащал на малолетни девойки за секс.

Повечето от тези имена са били познати на всеки, който е следил от близко абсурда, в това число наказателния развой против Гислейн Максуел, която беше някогашна другарка на Епщайн, шеф на домакинство и основен набирач на млади, уязвими дами.

По време на наказателния развой против Максуел преди две години жертвите на Епщайн, някои от които желаеха да бъдат модели или художници, разказва по какъв начин е изпуснал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР