НЮ ЙОРК (AP) — Мейджър Лийг Бейзбол разширява лентата на

...
НЮ ЙОРК (AP) — Мейджър Лийг Бейзбол разширява лентата на
Коментари Харесай

MLB разширява лентата на бегачите до първа, променяйки правило, което предизвика противоречия от Световните серии

НЮ ЙОРК (AP) — Мейджър Лийг Бейзбол уголемява лентата на бегачите, приближавайки се до първа база, с цел да включва част от обективна територия, променяйки повече от вековно предписание, което провокира несъгласия от Световните серии по отношение на позвъняванията за разстройства.

MLB също редуцира часовника за игри с бегачи на база с две секунди до 18 и в допълнение понижава визитите на могили в опит да форсира игрите.

Друга смяна, призната в четвъртък от спортната комисия на спорта от 11 индивида, изисква питчър, който загрява на могилата преди половин ининг, с цел да се изправи против най-малко един удар.

Новата лента за бегачи анулира предписание, което съществува откогато Националната лига подреди през 1882 година, че бегачите би трябвало да са в границите на 3-футовото поле от фаловата страна на главната линия по време на последните 45 фута сред дома и първия. Нарушителите бяха подложени на извикване за интервенция в полеви играчи, които извършват мятане. Правилото е предопределено да предотвра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР