НЮ ЙОРК (АП) – Адвокат на колумнист, който миналата година

...
НЮ ЙОРК (АП) – Адвокат на колумнист, който миналата година
Коментари Харесай

Адвокатът на колумниста предупреждава съдията, че Тръмп се надява да „посее хаос“, докато съдебните заседатели разглеждат щети от клевета

НЮ ЙОРК (АП) – Адвокат на колумнист, който предходната година завоюва премия от 5 милиона $ на журито против Доналд Тръмп за секс корист и клюка прикани арбитър в петък да предприеме строги ограничения, с цел да подсигурява, че някогашният президент няма да „ сее безпорядък “, когато ново жури преглежда идната седмица дали дължи още повече обезщетение.

Тръмп сподели в четвъртък, че той ще участва на процеса във федералния съд в Манхатън, където журито ще прегледа настояването, започващо във вторник, от юристите на колумниста Е. Джийн Карол да й бъдат присъдени 10 милиона $ обезщетение за обезщетение и още милиони наказателни компенсации за изказвания, направени от Тръмп.

„ Ако господин Тръмп се появи на този развой, без значение дали като очевидец или по различен метод, последните му изказвания и държание мощно подсказват, че той ще се стреми да посее безпорядък. Наистина, той може да схване полза в устрема си да токсини това произвеждане “, написа юристът Роберта Каплан в писмо до съдията.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР