Ню Йорк, 13 април 2022 г. – На международното автомобилно

...
Ню Йорк, 13 април 2022 г. – На международното автомобилно
Коментари Харесай

VINFAST И ELECTRIFY AMERICA СЪС СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ И ИНТЕГРАЦИЯ НА МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ КОЛИ

Ню Йорк, 13 април 2022 година – На интернационалното автомобилно ревю в Ню Йорк (NYIAS 2022), VinFast и Electrify America – най-голямата открита мрежа за ултра бързо зареждане в Съединени американски щати – оповестиха съглашение за даване на притежателите на електрически транспортни средства VinFast на две безвъзмездни зареждания дружно с достъп до мрежата от крайбрежието на Electrify America в мобилното приложение VinFast. Това съдействие в допълнение удостоверява решимостта на VinFast да навлезе на пазара в Съединени американски щати, осигурявайки интелигентно преживяване при шофиране за всички клиенти.

Моделите VF 8 и VF 9 с задействан Plug & Charge на VinFast ще разрешат на притежателите да употребяват функционалността в мрежата от ултрабързи зарядни станции на Electrify America в Съединени американски щати. Предоставяйки комфортно и безпроблемно преживяване при зареждане, Plug & Charge е новаторска технология, която разрешава на водачите на способни транспортни средства да заплащат за сесия за зареждане, като просто включат своя EV, откакто информацията за фактуриране е настроена в приложението VinFast.

Малко след оповестяването на построяването на фабрика за електрически автомобили в Съединени американски щати, VinFast продължава задачата си към транспортни средства с нулеви излъчвания в съдействие с Electrify America – една от водещите компании за бързо зареждане в Съединени американски щати. Electrify America разполага с 800 EV зарядни станции и към 3500 самостоятелни зарядни устройства. В композиция с технологията за свръхбързо зареждане на Electrify America – в това число зарядни устройства от 150 кВт и 350 квт, най-бързите налични скорости през днешния ден – притежателите на VinFast могат да се усещат уверени, като карат своите транспортни средства на дълги пътувания и ежедневни потребности за шофиране.

„ Тъй като повече варианти за електрически транспортни средства стават налични за потребителите, е значимо да имате елементарен достъп до бързо и комфортно зареждане, до момента в който сте на път “ - сподели Роб Бароза, старши шеф по продажби, бизнес развиване и маркетинг, Electrify America - „ Нашето съдействие с VinFast предлага безпроблемна интеграция в приложението VinFast, което прави ултра-бързото зареждане с Electrify America още по-лесно. “

След като неотдавна разкри своята дизайнерска визия за зарядната станция на бъдещето, Electrify America се стреми да усъвършенства преживяването при зареждане със зарядно устройство от последващо потомство и функционалности, ориентирани към клиента, като фотоволтаични сенници, зони за изчакване на клиенти и други услуги на определени места. Компанията получи и премията „ Най-добър в теста “ за две следващи години в категориите “Най-добра инфраструктура за зареждане на електрически транспортни средства ” (2020) и “Най-добра цифрова платформа ” (2021).

„ Чрез нашите първокласни, интелигентни и щадящи околната среда транспортни средства, нашата цел е да понижим обсега и безпокойството при зареждането и да помогнем на света да премине към по-чист, по-устойчив превоз “ - сподели Крейг Уестбрук – основен сервизен шеф на VinFast US - „ Развълнувани сме да работим с Electrify America по тази обща цел за бъдеща електрическа подвижност. “

На 29 март VinFast и щата Северна Каролина подписаха меморандум за съгласие за построяването на завода с инвестиция от до 2 милиарда $ във Фаза I в определения мега обект в окръг Чатъм, Северна Каролина. Стратегическата инвестиция на VinFast непосредствено в пазара на Съединени американски щати показва сериозността и отдадеността на тази изключителна виетнамска компания за електрически коли. VinFast особено разшири съдействието си с сътрудници със същата задача за зелено бъдеще, допринасяйки за поощряване на прехода към електрически транспортни средства, носейки успокоение при всички пътувания на клиентите.

Electrify America LLC, най-голямата отворена мрежа за бързо зареждане с непрекъснат ток в Съединени американски щати, влага 2 милиарда $ за 10 години в инфраструктура, обучение и достъп за транспортни средства с нулеви излъчвания (ZEV). Инвестицията ще даде опция на милиони американци да открият преимуществата на електрическото шофиране и да поддържат построяването на национална мрежа от зарядни устройства на работното място, общността и автомагистралите, които са комфортни и надеждни. Electrify America чака да има повече от 1800 общо зарядни станции с над 10 000 зарядни устройства в Съединените щати и Канада до 2026 година През този интервал компанията ще се разшири до 49 щата и окръг Колумбия, изпълнявайки уговорката си за поддръжка на нараствания ZEV асимилиране с мрежа, която е изчерпателна, софтуерно напреднала и комфортна за клиентите. Electrify Home® на Electrify America предлага решения за домашно зареждане за потребителите с гъвкави варианти за инсталиране. Electrify Commercial® дава експертни решения за компании, които желаят да разработят стратегии за зареждане на електрически транспортни средства.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР