НЮ ОРЛЕАНС (АП) — Бъдещето на бариера от гигантски шамандури,

...
НЮ ОРЛЕАНС (АП) — Бъдещето на бариера от гигантски шамандури,
Коментари Харесай

Бъдещето на тексаските шамандури, блокиращи мигрантите, може да зависи от това дали Рио Гранде е „плавателен“

НЮ ОРЛЕАНС (АП) — Бъдещето на преграда от великански шамандури, които губернаторът на Тексас Грег Абът сложи в Рио Гранде предходната година за въздържане на трафика на мигранти може да се обърне към това дали каменист, плитък сектор от граничната река може да се смята за „ плавателен “ и дали имиграцията от време на време съставлява враждебна инвазия.

Пълният 17-членен 5-ти областен апелативен съд на Съединени американски щати изслуша причини по въпросите в Ню Орлиънс в сряда, последният спор в правосъдната зала в голям брой правосъдни разногласия по отношение на граничния надзор сред президента демократ Джо Байдън и републиканския губернатор. Съдиите не показаха по кое време ще отсъдят.

Част от чуването засегна изказванието на Тексас, че бариерата е конституционно позволена като средство за отбрана против настъпление.

„ Искате да кажете, че федералният закон преодолява конституционното право на страната? “ Съдия Едит Джоунс попита юриста на Министерството на правораздаването Майкъл Грей. По-късно тя добави: „ При какви обс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР