Джоуи Есекс разкри сърцераздирателно как животът му се е променил

...
Джоуи Есекс разкри сърцераздирателно как животът му се е променил
Коментари Харесай

Сърцераздирателното детство на Джоуи Есекс и трагичната смърт на майка му, която го промени завинаги

Джоуи Есекс разкри сърцераздирателно по какъв начин животът му се е трансформирал вечно след гибелта на обичаната му майка.

Фенове на Love Island останаха зашеметени, откакто Джоуи Есекс беше показан като първата звезда играч, която ще взе участие в шоуто, когато започва новата серия на риалити шоуто.

33-годишният мъж направи име за себе си като член на актьорския състав на The Only Way Is Essex от 2011 до 2013 година Оттогава Джоуи остава в светлината на прожекторите, като се появява във феора от телевизионни риалити излъчвания през годините, в това число I'm A Celebrity...Get Me Out Of Here и Celebrity MasterChef. Но животът му не постоянно е бил цялостен с върхове, защото за жалост телевизионната звезда беше изумен от фамилна покруса в ранна възраст.

Зад затворени порти Джоуи остана с разрушено сърце, откакто трагично загуби обичаната си майка да се самоубие, когато е единствено на 10 години, до момента в който сестра му Франки, която също взе участие в TOWIE, е на 13 по това време. Още...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР