Нямате нужда от магически сили, за да поемете на пътешествие

...
Нямате нужда от магически сили, за да поемете на пътешествие
Коментари Харесай

Google Chrome и Disney разработиха оригинално приложение за „ОЗ: Великият и могъщият”

Нямате потребност от вълшебен сили, с цел да поемете на странствуване по Пътя с жълтите павета и да се озовете в чудната страна ОЗ. Гугъл Chrome и Disney анонсираха основаването на пробно приложение за новия браузър, отдадено на фантастичното за „ ОЗ: Великият и всемогъщият ”, което ще бъде в 3D кината и IMAX 3D от 8 март.

През прашните пътища на Канзас приложението „ Намери пътя към ОЗ “ води любопитния странник по стъпките на Магьосника, от цирка до фантастичната страна ОЗ. Като във всеки добър цирк, и в този има разнородни занимания – композиране на лична музика за латерна, смешни фотоизбражения с самостоятелен облик и основаване на лично малко филмче. Пътят към ОЗ ще изправи всеки пред връхлитащо го  страховито торнадо и само оживелите от него приключват пътешествието си и може да видят първия фрагмент от за „ ОЗ: Великият и всемогъщият ”. От двете компании са основали малко видео в помощ на пътешествениците.

Приложение като „ Намери пътя към ОЗ “ би било невероятно преди няколко години. Еволюцията на интернет технологиите употребявани от дизайнерите и разработчиците дава опция да бъде направено сходно приложение напълно в 3D среда, основана посредством WebGL и CSS3. Приложението може да се употребява и от консуматори със смарт телефони и таблети.

„ Намери пътя към ОЗ “ е единствено началото на вълнуващото премеждие, което истинският фентъзи план на режисьора Сам Рейми („ Спайдърмен ”) и продуцента Джон Рот („ Алиса в страната на чудесата ”, „ Снежанка и ловецът ”) дава обещание на кинозрителите.

Световната галапремиера на за „ ОЗ: Великият и могъщият ” е другата седмица в Лос Анджелис, а публично филмът излиза на 3D и IMAX3D в кината в България и по света на 8 март. До тогава феновете на приключенията от всички възрасти може да се срещнат с основните герои на  новата история в познатата земя посредством завладяващо красивите визии на кино лентата.

Във фантастичната история номинираният за Оскар артист Джеймс Франко влиза в  ролята на Оскар Дигс - нищожен цирков магьосник със съмнителен  морал, който е запратен от прашния Канзас във вълнуващата страна Оз. Той си мисли, че е блъснал джакпота и че славата и благосъстоянието към този момент са му в джоба, само че всичко това е преди да срещне трите вещици - Теодора (Мила Кунис), Иванора (Рейчъл Уайс) и Глинда (Мишел Уилямс), които не са уверени, че той е великият вълшебник, който всички са очаквали. Въвлечен непредпазливо в епичните проблеми, пред които са изправени страната Оз и жителите й, Оскар би трябвало да откри кой е добър и кой неприятен преди да е станало късно. Като пуска в ход своите фокуснически умения, посредством заблуда, съобразителност и даже мъничко магия, Оскар се преобразява освен във великия и всесилен Магьосник от Оз, само че и в по-добър човек.

„ ОЗ: Великият и всемогъщият ” излиза на огромен екран в 3D и IMAX 3D на 8 март, когато ще могат да го гледат и българските фенове.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР