Нямаше как все някога този въпрос да не бъде зададен.

...
Нямаше как все някога този въпрос да не бъде зададен.
Коментари Харесай

Г-н Борисов, имате ли дете от Борислава Йовчева? Защо е важен този въпрос

Нямаше по какъв начин все в миналото този въпрос да не бъде заложен. И той е извънредно значим не тъй като някой с някого се обичал и са основали дете. Всеки е свободен да направи това. В случая е по-важно това, че става дума за министър председател на страна в Европейски Съюз, обвинен от задгранична прокуратура в пране на пари, затова в корупция. Което е нечовечен имиджов удар по България и българите, колкото и последните да нямат и капка принос за това.

" Къщата в Барселона "

В края на февруари тази година уеб сайтът за проверяваща публицистика Биволъ разгласява публикация с данни за сантиментална връзка на Бойко Борисов с „ една девойка “. Но не това беше основното – на фокус беше парцелът в първокласен квартал на каталунската столица Барселона на стойност 3 милиона евро, в който тя живее сама с детето си. Бащата на госпожицата, тогавашната " Мис Бикини " Борислава Йовчева, има компания с капитал 1,7 млн. евро, което разкриват документи от испанските регистри от 2018 година На това съображение Гражданското съдружие БОЕЦ /България Обединена с Една Цел/, един от моторите на сегашните митинги в България, сезира испанската прокуратура посредством посолството на Испания в София.

През март 2019 година БОЕЦ сезира и каталунската полиция MOSSOS d'Escadra със същия сигнал, както и КПКОНПИ в България, а депутатката от Българска социалистическа партия Елена Йончева внесе сигнал за същото в прокуратурата. Интерес обаче от българските институции няма и досега. Но испанските проверяващи откриват, че е налице достоверна информация за пране на пари, написа каталунският " Ел Периодико ", представен от уеб страницата Биволъ. Твърди се, че полицията изследва данъчните заявления на премиера Борисов, както и „ сантименталната " му връзка с Борислава Йовчева. Тя има момиченце на 8 години, като не са открити данни за неговия татко.
Скрийншот от обявата в испанския Ел Периодико

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР