Нямаше как да подкрепим правителството, което предлага още много от

...
Нямаше как да подкрепим правителството, което предлага още много от
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Ключът за управлението на България е във Възраждане

" Нямаше по какъв начин да подкрепим държавното управление, което предлага още доста от същото – раболепство, послушание и напълно вземане предвид с непознати национални ползи. "

Това сподели за БНР ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов. Той съобщи изрично, че неговата партия няма да даде поддръжката си и за държавно управление, формирано от другите партии:

" Те са едни и същи, единствено носят разнообразни имена. Центърът им на командване е еднакъв - в американското посолство. "

" Ключът за ръководството на България е във " Възраждане ". Ако ние бяхме поискали, можеше да има кабинет. Ако решим, може да има кабинет с втория или третия мандат. Единствено и единствено от нас зависи. Ние обаче нямаме предпочитание да влезем в ролята на следващия златен пръст. Искаме да наложим нов модел на ръководство – да вършим това, което сме обещавали по време на акцията ", добави Костадинов.

" Български напредък " за следващ път излъга гласоподавателите си ", счита водачът на " Възраждане ".

Костадинов съпостави влизането на България в еврозоната с опитите за преобразяване на страната ни в 16-та република на Съюз на съветските социалистически републики:

" Слугинажът си е слугинаж, без значение дали ти заповядват от Москва, или от Вашингтон. Под шапката на американската империя в този момент няма нищо. Нас ни източват и изсмукват-демографски и финансово. Използват ни като териториален буфер сред Европа и Азия. Затова не ни пуснаха в Шенген ".

Председателят на " Възраждане " съобщи, че това Народно заседание е гласувало само решения, които обслужват непознати ползи:

" Гласува България да даде дребното си оръжие на Украйна, както и да подарим още близо 3 милиарда лв. за чертежи на американски самолети. Форсира влизането на страната ни в еврозоната. Беше взето решение в АЕЦ „ Козлодуй “ да се вкарва американско нуклеарно гориво, което слага под опасност сигурността на европейския континент. Най-доброто решение е този антибългарски парламент да бъде разхлабен. "
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР