Нямаме война с ДПС. Това заяви Христо Иванов в кулоарите

...
Нямаме война с ДПС. Това заяви Христо Иванов в кулоарите
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Христо Иванов: Нямаме война с ДПС

Нямаме война с Движение за права и свободи. Това съобщи Христо Иванов в коридорите на Народното събрание.

 

Още гледайте във видеото на SafeNews:

Има време да си приказваме за това кой кои партии желае да сплотява.

„ Накрая неговия създател ще получи половината от неговата партия. Сега единственото нещо, което има значение ГЕРБ да дадат отговор на нашето предложение. Освен демонстрацията, която прави, би трябвало да изясни за какво е по този начин. Искам да кажа и нещо друго – аз нямам към ГЕРБ никакви аспирации. Искаме да се разберем с ГЕРБ за изискванията, при които ще бъде излъчено държавно управление с министър председател Мария Габриел. Нямаме война с Движение за права и свободи. Пеевски просто не може да одобри, че ще има нови правила “, добави Иванов.

„ Този документ се споделя меморандум, тъй като включва неща, които сме обсъждали с сътрудниците. Плод на групов труд е. Няма създател “, съобщи Иванов.

 

SafeNews припомня, че по-рано в изявление Кирил Петков съобщи, че ПП-ДБ към момента няма противоположна връзка от ГЕРБ-СДС за оферти меморандум за ръководство. Ние споделяме следното – 3/4 от властта не е в Народното събрание и държавното управление. Цената на тока зависи повече от КЕВР, цената на мобилните ви телефони – от Комисия за защита на конкуренцията. Какво ви се случва в банката и какви лихви имате, и какви заеми взимате, зависи от КФН. Какво се случва в малките екрани зависи от Съвет за електронни медии и КРС. Ние споделяме по този начин на ГЕРБ – с цел да продължим дружно, с цел да има смисъл, би трябвало да променяме тези регулатори, от които хората чакат да се случи нещо по-добре. Искаме всички назначения да минат през сложна и транспарантна процедура и никой да няма надзор над тях. Важно е никой политик да не може да вдигне телефона на регулатор и да предопредели решението ”, сподели Петков.
„ Нашето предложение към ГЕРБ е: Хора, продължете да вървите с нас. Да създадем по този начин, че да не се тормозим за какво сме си свършили работата. Когато ме избраха за министър председател, същият ден се качи цената на тока. Защо? Защото цената на тока не зависи от министър-председателя, а от КЕВР. Задачата е никой политик да не може да им повлияе ”, акцентира Петков.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР