Нямаме някаква точна информация в какъв вид ще бъде отборът

...
Нямаме някаква точна информация в какъв вид ще бъде отборът
Коментари Харесай

Веселин Георгиев: Не очакваме лек мач с „Академик”

„ Нямаме някаква точна информация в какъв тип ще бъде тимът на „ Академик ” Правец против нас в събота. Предполагам, че ще се надигнем против някои от момчетата, които срещнахме в шампионата за купата.  Вероятно ще има и някои млади момчета от „ Левски ”, които ще се причислят към тях. Въпреки това, не чакаме лек мач. Мисля, че ще успеем да победим, само че ще ни лисват Боцка и Тубак. Отъствието им ще се отрази на ротацията в състава ни. ”, съобщи в изявление капитанът на „ Черно море Тича ” Веселин Георгиев във връзка идния противник на „ моряците ” в 13-ия кръг на НБЛ.

„ Черно море Тича ” приема „ Академик ” Правец в събота в 18 часа в зала „ Христо Борисов ”.

На въпроса на какво се дължат инкасираните загуби в последните 4 мача на „ Черно море Тича ”, Веселин Георгиев отвърна: „ Не изпълнихме тъкмо дадените ни тактически инструкции. Това се отрази на представянето ни от време на време в отбрана и в нахлуване. Без да вършим таргедии  мисля,  че това ще се промени и всичко ще е наред ”.

„ През 2018 година си поисквам здраве и липса на травми, както на момчетата от нашия тим, по този начин и на всички, които практикуват нашия спорт в НБЛ ”, приключи капитанът на „ Черно море Тича ”.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР