Нямаме никакви претенции, като партия. Това е право на президента

...
Нямаме никакви претенции, като партия. Това е право на президента
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Датата за избори не е удачна за католическата, еврейската и арменската общности

Нямаме никакви искания, като партия. Това е право на президента да уточни датата. Датата първо беше 28-ми март, неизвестно за какво мина, сякаш напук на 4 април, единствено и единствено да се оправдаят консултациите, които бяха безусловно безсмислени “. Това сподели ръководителят на Народното събрание Цвета, осведоми БГНЕС. Така тя разяснява думите на президента Румен Радев, че партиите нямат право да имат искания към датата на вота.
Датата не е удачна нито за католическата, нито за еврейската общественост, нито за арменската. За еврейската общественост знаете, че тогава е четвъртият ден на Пасха. Но това е решение на президента. Нямаме искания към датата и ние казахме, че ще уважим датата. Значи президентът не е слушал какво се приказва на консултациите, тъй като всички виновни за изборите институции споделиха, че на 28 март могат да проведат избори и са подготвени за избори “, разяснява Караянчева.
 Памела Андерсън написа писмо до Цвета Караянчева Памела Андерсън написа писмо до Цвета Караянчева
Любимата на мнозина актриса-спасителка Памела Андерсън изпрати писмо до ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева. В него тя...
Президентът Румен Радев и ръководителят на Народно събрание Цвета Караянчева участваха на света литургия и гала по епископско ръкоположение на Негово Преосвещенство монсеньор Румен Станев в Римокатолическата катедрала „ Св. Йосиф “ в София. На въпрос на БГНЕС по какъв начин ще разяснява думите на Радев, че изборите е трябвало да бъдат през септември, а не в този момент, Караянчева съобщи, че хората са поискали и неговата оставка . „ Ние сме се явили на избори и сме получили поддръжката на българските жители както президентът, по този начин и българският парламент. Какво щеше да стане, в случай че държавното управление беше хвърлило оставка? Предстояха тежки месеци, освен за България, за целия свят. Виждате по какъв начин държавното управление съумя да овладее обстановката “, съобщи тя и дефинира като съответна реакция основаването на Национален действен щаб са наложили ограничения, които дават резултат “, сподели тя.
„ Какво щеше да се получи без парламент, без държавно управление? Едно служебно държавни управления, което за 3 месеца би трябвало да провежда избори. За три месеца не могат да научат, както сподели един сътрудник, единствено портретите вътре в стаите. В тази сложна обстановка, в която се намираше България щеше да бъде безконтролно държавното управление да подаде оставка. Мисля, че държавно управление и парламент се оправи. Какво щеше да прави едно служебно държавно управление без гласуван бюджет, тъй като средствата, които се дават в този момент са в условия на пандемия и те са извънредно точно преценени и разпределени “, приключи ръководителят на Народното събрание Караянчева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР