Нямаме информация за така наречените нощни атаки срещу Кремъл, но

...
Нямаме информация за така наречените нощни атаки срещу Кремъл, но
Коментари Харесай

Зеленски за атаката на Кремъл: Глупости, готвят нещо мръсно за 9 май!

„ Нямаме информация за по този начин наречените ”нощни офанзиви ” против Кремъл, само че както президентът Зеленски неведнъж е заявявал, Украйна насочва всички налични сили и средства за освобождение на личните си територии, а не за нахлуване на други. ” Това съобщи Говорителят на президента Зеленски Сергей Никифоров.
 
Отделно е учудваща формулировката " страна терорист ". Терористична офанзива са разрушените къщи в Днепър и Уман. Или ракетата по гарата в Краматорск, както и доста други нещастия в Украйна. Това, което се случи в Москва, е явно изостряне на ситуацията преди 9 май. Очакван способ от нашите съперници, се споделя още от представителя на украинския президент.

Колкото до дроновете над Кремъл. Всичко е ясно... Русия очевидно готви огромна терористична офанзива. Затова първо задържа огромна сякаш подривна група в Крим. И след това показва " дронове над Кремъл ". На първо място, Украйна води извънредно отбранителна война и не нападна цели на територията на Руската федерация. Защо?

Защото това не взема решение никакъв боен въпрос. Но пък дава съображение на Руската федерация да оправдае офанзивите си против цивилни... Второ, ние с интерес следим възходящия брой злополуки и произшествия, които се случват в разнообразни елементи на Руската федерация. Появата на неидентифицирани безпилотни летателни апарати в енергийни уреди или на територията на Кремъл може да демонстрира единствено партизанската активност на локалните съпротивителни сили. Както знаете, безпилотните самолети могат да бъдат закупени във всеки магазин за оръжия...

Загубата на надзор върху властта в страната от клана на Путин е явна. Но въпреки това, Русия неведнъж е говорила за тоталния си надзор над въздуха. С една дума, нещо се случва в Руската федерация, само че несъмнено без украински дронове над Кремъл... ", написа в Туитър Михайло Подоляк, консултант на украинския президент Володимир Зеленски.

 Пресслужбата на Кремъл съобщи, че украински дронове са " пробвали да ударят " резиденцията на Кремъл на съветския президент Владимир Путин. Кремъл назова офанзивата " плануван терористичен акт " и " нападение против живота на президента на Русия ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР