Нямаме достатъчно гласова срещу хартиената бюлетина. Това, което можем да

...
Нямаме достатъчно гласова срещу хартиената бюлетина. Това, което можем да
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Изборният кодекс трябва да се изтегли, за да се седна пак на масата


„ Нямаме задоволително гласова против хартиената бюлетина. Това, което можем да създадем, е да излъчим обръщение и знак, че методът, по който се случват нещата, не е естествен “.

Това съобщи в предаването „ Лице в лице “ ръководителят на парламентарната група на „ “. Според него излизането от залата на депутатите на Демократична България и Политическа партия е дало резултат:

„ Г-н Карадайъ стартира да се обажда по парламентарните групи като в прът център. Звъня за диалози за Изборния кодекс и какви ограничения да се вземат “.

Гюров има вяра, че измененията в Избирателния кодекс могат да бъдат изтеглени.

„ Изключително значимо е всеки жител да израз правото си на избор и той да бъде регистриран по верния метод. Така признати промени не могат да доведат до нищо хубаво. Няколко неща са доста порочни. Машините се трансформират в принтери за бюлетини. Не е проблем с какво се гласоподава, а по какъв начин ще бъдат регистрирани “, добави той.

„ Не сме впечатлили опитните парламентаристи с едно излизане от залата или декларацията. Те видяха публичния напън през техните гласоподаватели, че това, което вършат, не е редно. Изборният кодекс би трябвало да бъде изтеглен, с цел да може да се седна отново на масата “, безапелационен е Гюров.

, ръководител на ПГ на, в Лице в лице
Снимка: Редакторски екип


„ “ няма да договаря с или всяка друга мощ, която поддържа този Изборен кодекс, а общо ръководство с няма да има, акцентира ръководителят на групата на Политическа партия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР