Нямаме братя в Русия, те са в Украйна. Нека да

...
Нямаме братя в Русия, те са в Украйна. Нека да
Коментари Харесай

Проф. Милко Палангурски: Нямаме братя в Русия, а в Украйна, скрихме се под ядрения чадър на Москва с Варшавския договор

" Нямаме братя в Русия, те са в Украйна. Нека да се разберем за енергийните източници. Имаме Марици, които са на мястото си. Можем да изкараме една зима без газ. Няма да сме на студено. Големите и тежките решения бяха взети от дълго време - страната ни е част от НАТО. Накрая всички български политици са плащали със съд, както преди Живков, по този начин и след него ". Това съобщи пред БНР историкът от ВТУ проф. Милко Палангурски.

„ Българските политици са еманация на българския народ. Това, че някой е по-креслив и по-виден или се снишава и се крие под масата – нито е за първи, нито за финален път, откогато българската страна съществува. Политиците и народът танцуват комплициран танц в българската история “, сподели още историкът.

„ С изобретяването на нуклеарното оръжие виждате, че нуклеарна страна не се атакува, само че нуклеарната страна атакува. Ние се скрихме под нуклеарния чадър на Москва с Варшавския контракт. Успяхме да се прехвърлим под по-големия нуклеарен чадър на Съединени американски щати, Франция и Англия - с влизането ни в НАТО. Поне директна опасност към териториалната ни целокупност няма “, безапелационен е проф. Палангурски.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР