Нямаме актуална информация и не бихме могли да ви кажем.

...
Нямаме актуална информация и не бихме могли да ви кажем.
Коментари Харесай

Захвана ли се прокуратурата с Бойко Рашков?

Нямаме настояща информация и не бихме могли да ви кажем. Така от пресцентъра на Софийска градска прокуратура дадоха отговор на въпрос на дали се води следствие против служебния вътрешен министър Бойко Рашков .

Обърнахме се към обвиняването с въпроси по тематиката, откакто по-рано през днешния ден в уеб страницата " Дневник " се появи информация, че има такова следствие и СГП е поискало откриване на данъчната и осигурителна загадка на Рашков.
Бойко Борисов ще съди Бойко Рашков за сериозна сума
Експремиерът и водач на ГЕРБ Бойко Борисов ще съди служебния вътрешен министър Бойко Рашков за най-малко 25 000 лв.. Причината - думите на...

Искането на прокуратурата е отправено при започване на тази седмица, оповестява изданието.

Все още не е ясно какъв е предметът на производството и какъв е неговият темперамент. В пълномощията на Софийска градска прокуратура е да проверява както тежки закононарушения, по този начин и закононарушения от данъчен темперамент.

Припомняме, че против служебния министър на вътрешните работи към имотното му положение и гледище от страна на ГЕРБ за повече информация от кое място той се е сдобил с избрани парцели. Това незабавно бе подето от жълти медии близки до някогашните ръководещи, като към парцелите му бяха изпращани и дронове, с цел да снимат мащаба им. Тогава Рашков означи, че е работил като всеки българин и е закупил почтено имуществото си и упрекна, че ще съди представители на ГЕРБ.

Според на служебния министър той има цели 19 парцела, като всички те са по сватбен контракт. Става въпрос за парцели в София, Несебър и Антон -  апартаменти, къщи, хранилища, гаражи и дворно място. Декларацията му.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР