Нямам основание да внасям моите предложение за промяна в Конституцията,

...
Нямам основание да внасям моите предложение за промяна в Конституцията,
Коментари Харесай

Радев: Ще внеса моите промени на конституцията не в този, а в следващия парламент

" Нямам съображение да импортирам моите предложение за смяна в Конституцията, тъй като парламент е изчерпал моето доверие. Ще ги внеса едвам след изборите. " Това съобщи президентът Румен Радев. 
" Всеки един от президенството спомага за реализацията на моята политика. Що се отнася до конституционните промени, виждате по какъв начин най-голямата партия с максимален финансов и административен запас направи недоносче-подигравка - предложенията на ГЕРБ за Конституция. Аз избрах другия метод ", сподели още президентът. 
 Румен Радев на аудиенция в Института по молекулярна биология към Българска академия на науките Румен Радев на аудиенция в Института по молекулярна биология към Българска академия на науките
Българският президент Румен Радев ще посети Института по молекулярна биология към Българска академия на науките, оповестява БГНЕС. Държавният глава ще се срещне с...
" Никога не съм снемал поддръжката си към Нинова и не преставам да я поддържам - без мощна обединена градивна съпротива всяка народна власт залинява, а Българска социалистическа партия при управлението на Нинова е мощна съпротива ", добави Радев. 
" Управляват ни неефективно и разпиляват ресурсите не в полза на народа. Нямайте подозрение, че когато Българска социалистическа партия вземе властта, аз ще подлагам на критика и тях. Не се меся в делата на никоя партия, само че и не позволявам никой да се меси в моите каузи ", сподели Радев и добави, че има доста време до решението му дали ще се кандидатира за втори мандат. 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР