Нямам опасения, че коалицията Обединени патриоти ще се разпадне, каза

...
Нямам опасения, че коалицията Обединени патриоти ще се разпадне, каза
Коментари Харесай

Джамбазки: Нямам опасения, че ОП ще се разпаднат!

Нямам опасения, че обединението Обединени патриоти ще се разпадне, сподели през днешния ден във Варна пред публицисти евродепутатът Ангел Джамбазки във връзка срещата сред водачите на партиите Атака и Презареди БГ - Волен Сидеров и Николай Бареков.

По думите му в обединението са били осведомени авансово с идните диалози
Решението по какъв начин ще се явяваме на идните евроизбори ще бъде взето във формат " Обединени патриоти ", сподели Джамбазки.

Той напомни, че обединяването в коалиция е реализирано доста мъчно и добави, че към нея не би трябвало да бъдат привличани всевъзможен вид обединения. Конкретно за партията на Николай Бареков позицията на Джамбазки беше, че мястото й не е в Обединени патриоти.

Големият въпрос за българското общество е разрешаването на казуса с гетата на ромите, тяхната изолираност и държание, добави Джамбазки.

По думите му най-важното е в страната ни да бъде наложено правилото, че законите са за всички и правораздаването е еднообразно за всеки жител. Евродепутатът сподели още, че представители на Обединени патриоти са почнали изследване за опцията в законодателството да бъде върнат насилственият труд като мярка за превъзпитание.

Евродепутатът Ангел Джамбазки е във Варна за приемна с жители.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР