Нямам нищо общо с побоя над Огнян Симеонов, дори не

...
Нямам нищо общо с побоя над Огнян Симеонов, дори не
Коментари Харесай

Рапърът DRINK: Нямам нищо общо с побоя над Огнян, дори не го познавам

„ Нямам нищо общо с побоя над Огнян Симеонов, даже не го познавам ”, това съобщи пред TrafficNews рапърът DRINK, който беше упрекнат в побой над 18-годишен възпитаник.
Прочетете още
Припомняме, че преди дни с нас се свърза Огнян Симеонов, който твърди, че е бил атакуван, пребит и ограбен от група момчета, измежду които е бил и рапърът Никола Дринков DRINK. Пред медията ни Огнян бе безапелационен, че рапърът е бил там, също и че е нанасял удари и го е унижавал. 

Никола Дринков описа пред TrafficNews , че се е свързал с Огнян Симеонов още в деня, в който е оповестен материалът по тематиката в уеб страницата ни, за да разбере за какво името му е забъркано. Според рапъра, Огнян признал, че бил измамен и персонално се е извинил на Дринков за клеветата. 

„ Намирах се в звукозаписното ми студио, което е в радиус от 50-100 метра от мястото на случая, когато чух някой да крещи и да бяга. Излязох от студиото, с цел да видя какво се случва и видях някаква блъсканица, само че безусловно нищо не съм направил. Бях в региона, да, само че нито съм се доближавал до тях, нито съм нанасял удари, това са неистини ”, твърди Дринков.

Малко по-късно екип на полицията се отзовава на сигнал, като в това число и Дринков бива разпитан, защото се е намирал наоколо от мястото на случая, само че пред униформените е декларирал, че той няма общо със случката и само е желал да види какво се случва.

От посочените лица в побоя над ученика, Дринков познава единствено Боян Боев, с който живеят в един квартал, упражнявали са дълги години дружно, само че не знае дали лицето е участвало на мястото на случая.

„ Останалите хора, които са посочени в никакъв случай не съм ги виждал, не са в обкръжението ми. Не знам това момче кой го кара да споделя тези неща, само че не са истина ”, безапелационен е рапърът.

В телефонен диалог Симеонов декларира пред Дринков, че няма да подава тъжба против него. Дали тези изказвания дават отговор на истината не е ясно, защото Огнян Симеонов не дава отговор на позвъняванията ни. По данни на TrafficNews той е бил извикан за разпит в Пето районно.

TrafficNews продължава да следи развиването по тематиката!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР