Нямам никакво обяснение за поредната работна група на тема Здравеопазване

...
Нямам никакво обяснение за поредната работна група на тема Здравеопазване
Коментари Харесай

Д-р Аспарух Илиев: С експертната група с Възраждане премиерът не помага за заглушаване на медицинските популисти

Нямам никакво пояснение за следващата работна група на тематика " Здравеопазване и ограничения ", а и не виждам кой сериозен специалист би се присъединил в сходен спектакъл с " Възраждане ". Подозирам, че е било препоръчано от " Възраждане " като " решение " в подмяна на мира - остроумен ход да усилят медийните си " зацапвания ". Това написа на профила си във Фейсбук доктор Аспарух Илиев, началник на лаборатория в Берн, Швейцария.

" От страна на кабинета по този начин се купува успокоение, само че на каква цена - популистите ще се опитат да станат още по-гласовити и проблематични, това е шансът им. Естествено, министър председателят взема решение самичък, той е определен от гласоподавателите и има законното право за това, само че по никакъв метод не се подкрепя работата на всички ни, които успяхме с неимоверни старания последните месеци да заглушим устите на медицинските популисти ", написа още доктор Илиев.
Учен със специфична покана към доцент Мангъров и всички скептици и конспиратори в съществуването на Коронавирус
Българският академик доктор Аспарух Илиев, който оглавява лаборатория към университета в Берн, Швейцария, насочи предложение към лекарите, ко...
Прочети повече
Според него сходни партии би трябвало да се пренебрегват. " Това, несъмнено, е лесна позиция на непряк наблюдаващ. Подозирам, че министър председателят Петков разчита да ги обезврежда и заглуши с тази работна група, само че се притеснявам, че ще се получи противоположното. Дано да бъркам, въпреки всичко договарянията в предизборната коалиция бяха доста сполучлив ход ", счита още той.

Д-р Илиев прецизира, че от 20 години живее на Запад. " За това време научих една елементарна политическа истина, която се ползва на всички места - не се влиза в диалози с фашизоидни популисти. Така им се дава сцена за спектакъл и изява, която те постоянно употребяват за оптимален скандал. Губещ постоянно е рационалният и толерантният ", безапелационен е експертът.

 
Популисти и имунизирани антиваксъри - кои са те и по какво си наподобяват? (СНИМКИ)
Що е то популистка партия? Що за политици са те? Често чуваме това наименование, само че знаем ли на какво се дължи и какво съставлява? На прочие..
Прочети повече
Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР