Нямам намерение да тълкувам фантазиите или параноите на някои политически

...
Нямам намерение да тълкувам фантазиите или параноите на някои политически
Коментари Харесай

Радев определи информациите, че ще подкрепи кметове на изборите, като фантазии и параноя

Нямам желание да пояснявам фантазиите или параноите на някои политически фигури, това е обект на хора с други специалности. " Това съобщи през днешния ден президентът Румен Радев във връзка изказвания, че ще поддържа неофициално кметове на идните през есента локални избори.

На 10 юни, че президентът желае власт и провежда " кметска партия ". Поясни, че президентът правел партия, с която да взе участие на локалните избори импровизирано, защото поради поста му няма това право.

" Нашето изпълнително бюро обикаля страната, виждам кметове, които ни споделят, че ги викат на срещи. Факт е, че това се прави ", съобщи Нинова.

от съвещание на Националния съвет на " Продължаваме промяната " се чува по какъв начин Асен Василев споделя:

" Защото, не знам дали гледахте откриването на залата в Бургас - кметът на ГЕРБ предложения президента, а не предложения Бойко. И нито един човек от ГЕРБ. Защото ще бъде самостоятелен претендент към Радев. Защото Радев си е хванал в едната страна Гешев, хванал си е в другата ръка Копринков (Николай Копринков, консултант на Румен Радев по вътрешна политика - бел. авт.) и с едната ръка ги подкупва, с другата ръка ги заплашва. И това сега се случва на безусловно всички герберски кметове. И това, което ще се случи, че вместо да имаме ГЕРБ 25% ще имаме ГЕРБ 15% и 10% прокремълска партия на Радев с локалните кметове.

Частта от репликата на Радев " обект на хора с други специалности " пък припомня на обява във " Facebook " на брачната половинка му Десислава Радева, която в края на май.

В началото на месеца заяви, че двама от министрите в служебния кабинет - Иван Демерджиев и Илин Димитров може да са претенденти в родните си градове Пловдив и Варна. Според изданието топли са връзките на Радев и с кмета на Ямбол Валентин Ревански, а напусналият Българска социалистическа партия Станислав Владимир (Перник) сигурно може да бъде броен за член на тима на Радев, а сигнали за непосредственост с президента има и за Георг Спартански (Плевен), издиган до момента като самостоятелен. Пенчо Милков (Русе), Цветан Ценков (Видин), Йордан Йорданов (Добрич) пък са кметове на регионални градове, които членуваха в инициативни комитет на Радев при кандидатурата му за втори мандат.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР