Нямам логично обяснение за редуцирането и подмяната на състава на

...
Нямам логично обяснение за редуцирането и подмяната на състава на
Коментари Харесай

Евтим Костадинов: Опитите за влияние върху комисията по досиетата не са от вчера

„ Нямам разумно пояснение за редуцирането и подмяната на състава на Комисията по досиетата, която с години работи с изминал мандат. Преди избори нормално постоянно се вадят тематиките за досиетата... Опитите за въздействие върху комисията не са от през вчерашния ден и не са секрети “..
Според него комисията би могла да действа със седемчленен състав, в този момент те са деветима.
 Борис Ячев: Трябва да редуцираме състава на Комисията по досиетата Борис Ячев: Трябва да редуцираме състава на Комисията по досиетата
Борис Ячев: " В Комисията по досиетата – работиш с изминал мандат, получаваш 5 000 лв. заплата, кола, водач и секретарка. В коя...
„ Работата на комисията занапред стартира. Успяхме да създадем средноевропейска база за съхранението и потреблението на архива. Създадена е организация, само че нямахме време и финансови средства за дигитализацията. Започнали сме, само че се нуждаем от неизменност и да притеглим вниманието на младежите, на откривателите “. Костадинов добави:
„ Тепърва стартира проучването, може би оттова настръхва огромният боязън. Защо се пренебрегват инспекциите за чиновниците по класифицираната информация, които работят към съответните ведомства “.
В идващите дни следва съдружен съвет, на който патриотите ще упорстват за изрично решение по тематиката за ориста на комисията. По думите на, зам.-председател на НФСБ, ГЕРБ са отдръпнали поддръжката си поради „ нелепи изказвания, че редуцирането на комисията ще докара до закриването ѝ и че Красимир Каракачанов се пробва да постави ръка върху членовете на комисията “.
„ Според мен опасенията на членовете на комисията са, че ще изгубят чисто битови придобивки, които имат “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР