Нямам лични данни и пенсия! И се отказвам от 200-те

...
Нямам лични данни и пенсия! И се отказвам от 200-те
Коментари Харесай

Георги Христов: Отказвам се от пенсия!

„ Нямам персонални данни и пенсия! И се отхвърлям от 200-те лв., които ще би трябвало да получа. Да останат за хората в потребност! Иначе ще ме е позор! ” Това съобщи артистът Георги Христов, който няма никакво желание да разчита на страната за старините си, разбра HotArena.

Изпълнителят изрази съпричастност към всички пенсионери, които взимат минимална пенсия. Според огромния реализатор, който също като сътрудника си Васил Найденов надали ще взима повече от 200 лева пенсия, която към този момент е пресметнал, само че избира да откаже, написа „ България през днешния ден ”.

„ Само се обезпечавам, тъй като, както знаем, множеството реализатори няма да достигнем оптималния предел на пенсия ”, споделя Христов. Според него българинът не е привикнал да търси правата си и не знае по какъв начин да го прави. Затова той продължава да се бори за смяната и за всеобщото благополучие, както откри за добре.

„ Ще не преставам своята битка с несправедливостите под една или друга форма ”, съобщи 55-годишния артист.

Според Христов неналичието на почтени пенсии за хора на изкуството е „ морално ликвидиране ”. " Какво стана с Борето Годжунов? А с останалите мои сътрудници, които си отидоха от този свят в мизерия? ” , пита Христов.

„ За мен да окажеш помощ не е еднакво да се похвалиш. Не би трябвало да е по този начин ”, споделя артистът, изравен зад десетки благотворителни дела.

В момента музикантът е на турне из страната, като залите са цялостни с негови фенове. Турнето „ Моят път ” стартира от зала 1 в НДК през април, мина през Плевен, Варна, Бургас, а на 24 септември почитателите ще могат да видят звездата и в Пловдив.

„ Аз съм от хората, които в никакъв случай не си посипват главата с пепел. Родил съм се в България, тук публиката е основала името ми и постоянно съм им длъжен.

Страната ни е дребна, само че сме народ с огромно сърце. Трябва да се опитаме да го отворим към хората, По-добре да сме здрави и с туптящи огромни сърца, които дават топлота ”, споделя изпълнителят на „ Черно и бяло ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР