Няма второ мнение, че българките са едни от най-красивите жени

...
Няма второ мнение, че българките са едни от най-красивите жени
Коментари Харесай

ТОП 6 на българките с най-красивите крака

Няма второ мнение, че българките са едни от най-красивите дами в света. По улиците ни се разхождат прелестни мацки, а напоследък смеем да твърдим, че се обличат и грубо. Все по-смели, нахакани и свежи девойки виждаме, а това единствено ни радва. Ето обаче няколко родни хубавици, които имат превъзходни крайници, които са единствено за проявление.

6. Карин Околие 

Карин има неповторими крайници, само че за тях се е потрудила крепко. Спортистка, инфлуенсърка, води и личен подкаст. Мацката е цялостен пакет, а краката ѝ са в действителност прелестни.

Виж още: Половинката на Димчоу сподели съвършено тяло от топ инфлуенсърска локация в Созопол

5. Дени от " Един за различен "

Славата ѝ отмина, само че Дени си остава все по този начин красива. Мацката е топ гадже, въпреки че не споделя да има някого в живота си. Дано обаче изпусна доста, губейки вечно Дени и нейните божествени крайници.

Виж още: Диви и щастливи: Снахата на Халваджиян заведе мъжа си на сантиментална отмора в Париж 

4. Алекс Богданска

Дълги, красиви и прави. Алекс Богданска може да бъде модел на Victoria's Secret и сме повече от сигурни, че ще е супер ангел. Надали това ще се сбъдне, само че пък я съветваме да си застрахова крачетата, тъй като са в действителност неповторими.

3. Лидия

Поп-фолк звездата е много слабичка, само че пък има хубави крачета, които тя не демонстрира доста постоянно. Съветваме я да промени това и да радва по-често мъжката публика.

Виж още: Многодетен баща: Благой Георгиев поглези част от децата 

2. Дара

Прелестна! Дара е също горда собственичка на чифт секси крайници, които тя обича да си демонстрира.

1. Ина Гаярдо

Екзотика на макс! Половинката на Венелин Кондаков има крайници, гърди, дупе, коса... всичко, за което един мъж може да си мечтае, що се отнася до външен тип. Блажке, ето таци мацка е същински ходещ секс!

Изображение: https://www.instagram.com/lidia_alpha/, https://www.instagram.com/inagr_/, https://www.instagram.com/darnadude/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР