Няма спор, че страната ни не се управлява от българско

...
Няма спор, че страната ни не се управлява от българско
Коментари Харесай

Копейкин: Кабинетът напомня екстремистка групировка

Няма спор, че страната ни не се ръководи от българско държавно управление, а това е нещо, което припомня екстремистка формация от някогашни непознати жители и национални предатели. Това съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов в декларация от трибуната на Народното събрание.

Действията на тези екстремисти, обслужващи непознати ползи водят страната към мигновена, стремглава и моментална крах, посочи Костадинов. Той прикани депутатите да не си вършат илюзиите, че хората не виждат какво се прави. Това държавно управление желае война. Нека бъдат гласувани предложенията в Народното събрание и щом държавното управление желае война - ще я получи, ние ще му я дадем, безапелационен бе Костадин Костадинов.

По думите му всички депутати пропуснали явен факт по време на днешната трета пленарна сесия - извън Народното събрание е ограден като лагер. Ограден е, тъй като 84% от хората не са съгласни с водената от държавното управление и народните представители политика. Когато едно държавно управление тръгне против забавните на народа, не съставлява народа си, а някого другиго, уточни Костадинов.

Лидерът на " Възраждане " регистрира, че единствено за няколко месеца токът за бизнеса задушил производството, увеличи цената на храните, инфлацията надвишава 30%, цената на газта за момента се приказва, че ще се вдигне. Правителството за следващ път сподели, че обслужва непознати ползи, а за българските потребности в глухо, сляпо и надълбоко заспало, разкритикува Костадинов.

Той недоволства, че непознат народен байрак стои на фасадата на Столична община. Държавата ни е окупирана от непознати войски, които нарастват всеки ден. Броят на присъстващите в България непознати войски, ще се изравни с броя на българските войски, чака Костадинов. България дава прикрито, а не публично оръжия на Украйна. Конфликтът сред Русия и Украйна, който провокира българската интервенция след американски инструктаж, никой от нас не се съмнява, че един ден скоро представителите на екстремистката формация, известна като българско държавно управление, ще бъдат изведени с американски самолети в леко опиянено положение, уточни Костадинов.

Отговорът на " Продължаваме промяната " не закъсня. Председателят на парламентарната група на Политическа партия Андрей Гюров съобщи, че тролове плашат, че страната ни ще бъде въвлечена във война. Тези, които плашат хората би трябвало да отговорят кой атакува самостоятелна страна в центъра на Европа, избива дами и деца, унищожава инфраструктурата на града? Кой направи пет милиона европейски жители бежанци?

Кой краде от разрушените домове на хората покъщнината им? Кой ни спря доставките на газ в жестоко нарушаване на контракта? Нека тези, които ни плашат, да кажат ясно от кого се опасяваме, коя е страната, която ни заплашва с война и за какво не я посочват? Братска Русия ли е това, тя ли ще ни нападне, запита Гюров.

Ако братска Русия се явява опасност за нас кой ще ни отбрани? България може да спре всяка опасност, тъй като България е НАТО, България е Европейски Съюз и никой не може да я заплашва, акцентира Гюров.

Той съобщи, че има един единствен метод да бъдем въвлечени във война е в случай че Русия победи в Украйна. Политическа партия ще поддържа даването на военна-техническа помощ за Украйна.

Стоян Таслаков от " Възраждане " запита Политическа партия кой първи стартира нападателните дейности против Русия и кой си е затворил въздушното пространство и пристанищата за съветски кораби?
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР