Няма спор! 2019 г. беше вълнуваща, емоционална и мина като

...
Няма спор! 2019 г. беше вълнуваща, емоционална и мина като
Коментари Харесай

Крисия, Сузанита, Андреа и нещо неудобно: Кои са най-четените статии във Vbox7 за 2019 г.?

Няма спор! 2019 година беше вълнуваща, прочувствена и мина като момент! И има за какво - през нея се случиха толкоз доста събития, с които свикнахме, а имаме възприятието, че са се случили от дълго време. 

Пъстър, събитиен и доста трогателен беше персоналният живот на известните лица от шоу бизнеса у нас. Именно той ви беше най-интересен на вас, нашите читатели, през изминаващата година. Затова през днешния ден ви припомняме най-четените заглавия, които провокираха максимален интерес у вас.

1. Помните ли Крисия Тодорова? Тя към този момент не е дете, а красива млада дама!

Талантливата Крисия е вашият топ любимец! Въпреки че от дълго време не е на екран, а е прилежна ученичка в музикалното учебно заведение в София, Крисия зае първото място в класацията Топ 100 най-четени публикации.

2. Сузанита остана без гадже? Бившият ѝ с забавен коментар

Първо остана без гадже, след това си откри друго, по-късно се върна към предходния си другар, а накаря остана и без сътрудник. Сузанита, каквото и да направи, все е под светлината на прожектора. 

3. Официално: Андреа и Кубрат скъсаха! Певицата с първи коментар за раздялата

Неочакваната разлъка предстоящо влезе в топ 3 на най-четените публикации. Кубрат Пулев може и да не е от най-активните родни спортисти в Instagram, само че пък Андреа е потвърдила с времето, че е кралица на провокациите. 

4. Хит в обществените мрежи: Момче от Добрич предложи на приятелката си, тя му отхвърли

via GIPHY

Едно в действителност неудобно клипче от Фейсбук. Какво се е случило, дали тя е приела, каке реагирала дамата зад кадър... А и ни е боязън да се поинтересуваме.

5. Синът на Фики - на 1 годинка! Родителите му спретнаха бляскав ваучър

Малкият Тунчер може и да няма персонален Instagram профил, само че се радва на известност, каквато нямат и много инфлуенсъри със стотици хиляди почитатели. Скоро хлапето ще стане на 2 годинки и е същински чаровник.

Останалата част от класацията може да видите тук!

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР