Няма спор – Лили Иванова изглежда чудесно за своите 83

...
Няма спор – Лили Иванова изглежда чудесно за своите 83
Коментари Харесай

Спипаха Лили Иванова на улицата без грим (и Фотошоп) – ето как изглежда Примата всъщност (СНИМКИ)

Няма спор – Лили Иванова наподобява отлично за своите 83 години – с фигура на момиченце и неизчерпаема сила на сцената. За доста от почитателите й обаче е необяснима пословичната суетност на звездата, която на никое място не се появява без професионален грим и прическа, а последните й фотосесии са обилно обработени с Фотошоп.

В светските среди е общоизвестно, че „ безконечната Амбър “ изрично е забранила любителските фотоси и клипове по време на концертите й.

А за изявления в медиите Лили Иванова пуска единствено снимки, които авансово са минали през извънредно щателна подготовка. В резултат театралният облик и действителността се разминават диаметрално.

Преди няколко дни папараци съумяха да снимат Примата на излизане от вкъщи й, намиращ се на столичната улица Оборище. Звездата поддържа извънредно младежка визия и този път също не бе изневерила на стила си – тесни дънки, очертаващи съвършените й крайници, черно яке бомбър и съвременни кожени ботуши до коляното. Тя бе придружавана от добре поставени момчета, които й помагаха да се настани в автомобила.

 Лили на улицата

Известно е, че единият е на щат при Лили като телохранител, а другият се води водач на певицата, само че в реалност и двамата са момчета за всичко, предават от kliuki.net.

 Лили Иванова папараци

До наскоро тя използваше различен водач, само че защото не й се понрави метода му на шофиране, побърза да го подмени с сегашния младок.

Звездата пътува с първокласния си джип до всички места в страната, където има концерти, както и до старческия дом, в който е настанена по-голямата й сестра – Магда.

Именно на последния кадър се вижда по какъв начин наподобява певицата в реалност – без Фотошоп и тежък грим:

 Лили Иванова без грим

Инфо: Уикенд

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР