Няма следи от насилие над 2-годишния Мехмед от Якоруда, който

...
Няма следи от насилие над 2-годишния Мехмед от Якоруда, който
Коментари Харесай

Остава мистерия как 2-годишният Мехмед изчезна от дома си в Якоруда

Няма следи от принуждение над 2-годишния Мехмед от Якоруда, който изчезна мистериозно в гората за едно денонощие. Следите от пострадванията по ръцете и краката на детето са от трънливите шубраци в гората, до момента в който е вървяло босо до мястото, където беше открито от горски чиновник. Това демонстрира медицинският обзор, изработен от доктор Яни Златев, който изготвя експертизата.

Д-р Златев добави още, че не са открити следи от пръсти или удари по тялото на момчето. Медицинската експертиза се чака да бъде дефинитивно подготвена до края на месеца.

Мехмед изчезна пред дома си на 24 септември. В издирването на момченцето се включиха десетки служители на реда, пожарникари, планински спасители, следови кучета и доброволци. След като беше открит в положително здравословно положение пренощува в болничното заведение в Разлог, където му бяха направени проучвания.

Бабата се е пробвала да приказва с детето за случилото се, само че то не разказало нищо.

Семейството има още три деца. Прокуратурата продължава следствието, ревизират се всички версии за изгубването на момчето. Все още не е ясно по какъв начин Мехмед е извървял самичък близо 2 км от вкъщи си, с цел да се изгуби в гората или има друга причина.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР