Няма съобщения за наранявания или смъртни случаи, свързани с изтеглянето,

...
Няма съобщения за наранявания или смъртни случаи, свързани с изтеглянето,
Коментари Харесай

Изтегляне на 120 000 сейфа за оръжие в САЩ, които деца на възраст от шест години могат да отварят

Няма известия за пострадвания или смъртни случаи, свързани с изтеглянето, което е непринудено осъществено с фирмите, сподели организацията.

Фокусът на комисията върху продуктите следва друго евакуиране предходната година, за което се твърди, че е обвързвано с съдбовна пукотевица, включваща 12-годишно момче, което е имало достъп до револвер в сейф за огнестрелно оръжие без позволение, сподели ръководителят на CPSC Алекс Хьон-Сарич.

Това евакуиране през октомври включваше различен производител, Fortress Safe, и накара CPSC да ускори инспекцията си на продуктите, с цел да види дали има по-широк проблем с сигурността, сподели господин Hoehn-Saric.

Той добави, че организацията разпознава проблеми, в това число това, че „ когато хората считат, че би трябвало да бъде заключен, той не е – и хората получават неоторизиран достъп до него “.

Клиенти, които са закупили изтеглените артикули – които са били продадени от Amazon, Walmart и други огромни търговци на дребно - би трябвало неотложно да спрат да употребяват биомет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР